kerkdienst Uitgeest

datum en tijdstip 25-07-2021 om 10.00 uur

Castricummerweg 2

meer details

 
Collecte juli

Artsen zonder Grenzen meer

 
Kerkdienst beluisteren

 
 
Kindernevendienst actueel Kindernevendienst actueel

PaasChallenge een groot succes


Tijdens de PaasChallenge liepen groepen kinderen, zoals de Bijbelbende, kinderen met ouders, echteparen en volwassenen in kleine groepjes van binnen en buiten onze gemeente een wandeltocht door Uitgeest. Op verschillende locaties hingen QR codes en zo kon het Paasverhaal gevolgd en gewandeld worden. Op iedere locatie werd aangegeven waar de volgende locatie te vinden was.
Aan het begin van het verhaal kon een karakter gekozen worden. Het hele Paasverhaal werd met dit karakter gevolgd. Tegen het eind van het verhaal werd duidelijk welke persoon uit het Paasverhaal door dit karakter vertegenwoordigd werd en mochten er spijkers in een kruis worden geslagen. Het slot was een nieuw begin: er werden bloembollen geplant.
We willen iedereen bedanken bij wie we het raam, de voordeur of de voortuin mochten gebruiken voor deze challenge en natuurlijk iedereen die meegelopen heeft.

26 kleine Paaskaarsjes

Tijdens het Paasproject werden door de kinderen kaarsen versierd. Dit gebeurde in opperste concentratie: het was muisstil in het jeugdhuis. Het waren dan ook niet zomaar kaarsen, van een kapotte Paaskaars waren maar liefst 26 kleine Paaskaarsjes gemaakt. Een deel van deze kaarsjes is versierd en door de kinderen uitgedeeld aan opa’s, oma’s en andere dierbaren. De overgebleven Paaskaarsjes zijn door het pastoraat rondgebracht.
Naast het versieren van Paaskaarsjes hebben de kinderen ook dinerkaarsen gedraaid. Dat zal bij de luisteraars van de kerkdienst toch wat vraagtekens opgeroepen hebben. Op de foto’s kan iedereen zien wat er nu toch met die dinerkaarsen gebeurd is.Klik op de foto voor nog meer foto's.


De volgende kindernevendienst:

20 juni overstapviering

 
Kindernevendienst algemeen Kindernevendienst algemeen

Onze kerk is voor jong en oud.
 

 

lees meer ยป