kerkdienst Uitgeest

datum en tijdstip 24-10-2021 om 10.00 uur

Castricummerweg 2

meer details

Lucht je hart

datum en tijdstip 27-10-2021 om 16.00 uur
meer details

 
Collecte oktober 2021

Stichting Woongroep Uitgeest meer

 
Kerkdienst beluisteren

 
 
Rustpunt Rustpunt

Zolang het coronavirus rondwaart, kan er behoefte zijn aan een plek waar je gewoon even kunt zitten, even weg van de onrust buiten. Een ruimte waar je naar muziek kunt luisteren, een boek kunt lezen, of een kaarsje kunt aansteken. De Protestantse kerk in Uitgeest wil iedereen die dat wil, de gelegenheid bieden om binnen te lopen. Daarom is voortaan elke dinsdag de kerk aan de Castricummerweg open van 14.00 uur tot 16.00 uur.

In de Adventsweken (1, 8, 15 en 22 december) is er aan het begin van die openstelling een kort middaggebed. We lezen dan een Psalm, zijn een aantal minuten stil, een aantal zangers zingt een Adventslied en we bidden met elkaar.  Voor iedereen die op adem wil komen of gewoon even wil vertoeven in de rust van onze kerk, voor thuiswerkers die een pauze nodig hebben, voor mensen die de Adventstijd heel bewust willen beleven… loop even naar binnen op dinsdagmiddag van 14.00 - 14.15 uur.


Wees welkom!

Kom alleen als u gezond bent. Een mondkapje is verplicht, maar mag af als u zit. Ook alle andere coronamaatregelen zijn van kracht.
terug