Kring Diepgang

datum en tijdstip 25-10-2018 om 20:00 uur
meer details

Avonduur Uitgeest

datum en tijdstip 28-10-2018 om 19.30 uur

Castricummerweg 2

meer details

Gesprekskring 'Geloof en leven'

datum en tijdstip 29-10-2018 om 10.00 uur
meer details

 
Collecte oktober

Rohingya vluchtelingen... meer

 
 

Nieuwsbrief PKN Uitgeest-Akersloot 23 februari 2018

 


Avonduur, in de kerk in Uitgeest, zondag 25 februari, om 19.30 uur

Deze week een bijzondere dienst in Uitgeest. Zoals u op de folder kunt lezen, een sfeervolle dienst met zang, kaarslicht, stilte en bezinning.
Een oase van rust in een jachtig bestaan.


Het thema van het Avonduur is ‘Gods goedheid houdt ons staande’.

We zijn onderweg, op weg naar Pasen, het feest van overwinning op de dood. 
De weg die we gaan is niet altijd eenvoudig. We ondervinden moeite en verdriet, weten soms niet welke weg we moeten gaan. Maar bij alle moeilijkheden kunnen we altijd rekenen op God’s goedheid en trouw, hij laat ons niet alleen.

Met teksten, liederen en stilte verbinden wij oude en nieuwe woorden met dit thema in de vorm van een Avonduur. De cantorij vervult de rol van voorganger.


Collecten 40 dagen tijd
Deze week collecteren wij voor Schuldhulpmaatje. Dit is een organisatie van Kerk in Actie. Het is een vernieuwend spoor van diaconie die inzet op een structurele aanpak van armoedebestrijding. U kunt er hier meer over lezen.


40 dagen kalender
Kerk in Actie geeft voor de 40 dagen tijd een kalender in boekvorm uit. Het bevat veel materiaal in de vorm van gebeden, gedichten en bijbelteksten met uitleg.  Heeft u belangstelling dan kunt u de kalender hier bestellen.

 

Over deze nieuwsbrief:
Reacties De redactie van deze nieuwsbrief ontvangt graag reacties. U kunt een e-mail sturen door op beantwoorden te drukken of door hier te klikken.
Aanmelden Kent u iemand die ook de nieuwsbrief wil ontvangen? U kunt deze nieuwsbrief dan aan hen doormailen. Men kan zich aanmelden op de web site of via deze link.
Meer informatie over onze gemeente vindt u op  www.kerkuitgeestakersloot.nl