Kerkdienst Uitgeest

datum en tijdstip 21-10-2018 om 10.00 uur

Castricummerweg 2

meer details

Kring Diepgang

datum en tijdstip 25-10-2018 om 20:00 uur
meer details

Gesprekskring 'Geloof en leven'

datum en tijdstip 29-10-2018 om 10.00 uur
meer details

 
Collecte 14 oktober

Rohingya vluchtelingen... meer

 
 

Nieuwsbrief PKN Uitgeest-Akersloot 24 februari 2017

 
Kerkdienst 26 februari om 10.00 uur in Uitgeest
Voorganger in deze dienst is ds B. Appers
Hr. B. Tigges is  ouderling
Dhr. G.J. Huisman is gastheer en lector.
Het orgel zal bespeeld worden door de heer D. van EgmondNogmaals de 40 dagen kalender.
Vorige week attendeerden wij u al op de 40 dagen kalender van de PKN. De kalender en app voor de Veertigdagentijd bieden dagelijkse inspiratie op weg naar Pasen.
Voor veel mensen is de tijd voor Pasen een periode van reflectie. In het vaak jachtige leven zoeken ze in deze periode bewust verstilling. De Veertigdagentijdkalender (in boekvorm) en de app van Kerk in Actie bieden dagelijkse inspiratie voor de veertigdagentijd die op 1 maart begint. De kalender en de app sluiten aan bij het thema van de Veertigdagentijdcampagne van Kerk in Actie: Sterk en dapper.

Sterk en dapper
De kalender in boekvorm bevat veel materiaal in de vorm van gebeden, gedichten en bijbelteksten met uitleg. De kalender wordt in veel gemeenten gebruikt.We weten dat mensen deze periode graag bezinnend doorkomen. Ze worden graag aan het denken gezet, liever dan dat ze dingen moeten doen. In de kalender staan veel meditatieve teksten.
De kalender is te bestellen via de webwinkel van de Protestantse Kerk in Nederland.
De app van Kerk in Actie biedt tijdens de veertigdagentijd dagelijks inspiratie. Vanaf 1 maart, het begin van de veertigdagentijd, is elke dag een nieuwe tekst beschikbaar voor de veertigdagentijd. (te downloaden vanaf 1 maart)

Over deze nieuwsbrief:
Reacties De redactie van deze nieuwsbrief ontvangt graag reacties. U kunt een e-mail sturen door op beantwoorden te drukken of door hier te klikken.
Aanmelden Kent u iemand die ook de nieuwsbrief wil ontvangen? U kunt deze nieuwsbrief dan aan hen doormailen. Men kan zich aanmelden op de web site of via deze link
Meer informatie Voor meer informatie gaat u naar  www.kerkuitgeestakersloot.nl