Kerk in Akersloot.

datum en tijdstip 26-01-2020 om 10.00 uur

het Dielofslaantje 4

meer details

Koffie uurtje

datum en tijdstip 28-01-2020 om 10:00 uur
meer details

Jong en ouder

datum en tijdstip 29-01-2020 om 20:00 uur
meer details

 
Collecte januari

Hulp aan Nubra meer

 
 
Kunst in het jeugdhuis en de kerk Kunst in het jeugdhuis en de kerk
Stichting “de Nieuwe Kuil” houdt, komend weekend van vrijdag 23 juni t/m zondag 25 juni 2017 in het Cultureel Centrum aan de Hogeweg 8 in Uitgeest, haar traditionele tentoonstelling van werkstukken, die door deelnemers aan de creatieve cursussen zijn gemaakt.
De openingstijden zijn: vrijdag van 19.00 uur tot 21.30 uur en op zaterdag en zondag van 11.00 uur tot 17.00 uur.
Bezoekers kunnen zich laten informeren over de nieuwe cursussen, waarvan de meeste in september van start zullen gaan (het nieuwe programmaboekje m.b.t. het seizoen 2017– 2018 ligt er voor u klaar).
Tevens is er gelegenheid om zich voor de cursussen in te schrijven.  
 
Deze tentoonstelling maakt op zaterdag 24 en zondag 25 juni deel uit van de Kunstroute van Uitgeest 2017.
De route voert langs een twaalftal ateliers en tentoonstellingsruimten in het centrum van Uitgeest.
Naast de vaste ateliers en galeries van de lokale kunstenaars, zijn er een vijftal gastlocaties waarvoor regionale, landelijke en ook internationaal opererende bekende kunstenaars worden uitgenodigd.
In het Jeugdhuis van de Protestantse kerk worden schilderijen van de Amstelveense schilderes Ellen te Kroode en beelden van Jeanine Vermeulen (Beverwijk) en Marja Vessies (Heemskerk) tentoon gesteld.
In de Protestantse kerk is een groepsexpositie ondergebracht met schilderijen van Ans Zijlstra (Velsen-noord) en Koos Beemsterboer (Hoogwoud), beelden en keramiek van Jolande Piersma  (Uitgeest) en het echtpaar Sylvia en Jos van Onna (Heiloo), terwijl tevens de Fotoclub van Uitgeest zich met vele foto’s presenteert.
 
De kunstroute is te bezoeken van 11.00 uur tot 17.00 uur.  
Een informatiefolder over de Kunstroute is vanaf begin juni, gratis, aan de balie van het Gemeentehuis en in de Bibliotheken in en om Uitgeest verkrijgbaar.
Tevens zal de folder gedurende de Kunstroute, bij de deelnemende exposanten, en dus óók in het Cultureel Centrum aan de Hogeweg 8 in Uitgeest beschikbaar zijn.
Zie voor nadere informatie onze web-site
www.denieuwekuil.nl
terug