Oecumenische Viering in RK kerk Akersloot.

datum en tijdstip 20-09-2020 om 10.00 uur

Kerklaan 37 Akersloot

meer details

 
Kerkdienst beluisteren

 
Collecte 20 sept.

Pax meer

 
 
Kindernevendienst actueel Kindernevendienst actueel

De afgelopen tijd hebben we geen kindernevendiensten kunnen draaien. Ook de overstapviering kon niet doorgaan. Wat jammer om elkaar niet te kunnen zien.
Wel werd ons de mogelijkheid geboden om aan te haken bij de kindernevenzoom van de Protestantse Gemeente Heemskerk. En die uitnodiging hebben Quiryn en Elianne, een vriendinnetje uit Goes, met veel plezier aangenomen. Iedere twee weken was er een bijeenkomst en zaten ze, mijlenver van elkaar, maar toch dichtbij, klaar om mee te doen. Naast hen stond een kaars klaar om aan te steken tijdens de bijeenkomst.
De bijeenkomst had iedere keer een ander thema, een ander verhaal. En bij ieder verhaal hoorde een uitwerking en die was heel verrassend. Dan weer kwam raaf in beeld, dan weer speelden ze balletje-balletje, dan weer een quiz en een andere keer renden de kinderen het hele huis door om spulletjes te pakken. Zo leverde de vraag: “pak iets wat je heel veel waard is” veel knuffels, maar ook een portemonnee op. Maar ook werden ze een keer verrast door een fles water die zich vulde met ijskristallen toen ermee geschud werd.
Iedere keer werd er uitgekeken naar de volgende bijeenkomst en kwam er een lach op hun gezichten als de zoom weer begon. Via deze weg willen we iedereen die aan deze zoom heeft meegewerkt hartelijk bedanken voor de uitnodiging en de leuke tijden.

Ondanks alle beperkingen gaan we toch vooruit kijken en plannen maken. Waar nodig passen we de
plannen aan, maar we proberen zo veel mogelijk door te laten gaan. Daarom hieronder weer een
agenda met leuke activiteiten.

Agenda
27 september Overstapviering
8 november Kindernevendienst
13 en 20 december Kerstproject
20 december Herdertjestocht

terug