Kerkdienst Uitgeest

datum en tijdstip 21-07-2024 om 10.00 uur

Castricummerweg 2

meer details

Koffie uurtje

datum en tijdstip 23-07-2024 om 10.00 uur
meer details

 
Collecte juli

Flying Doctors meer

 
Kerkdienst beluisteren

 
 

zondag 20 december 2020

Kerstavontuur

Datum: 
 zondag 20 december 2020
Tijdstip: 
 18:30 uur  - 19:30 uur

Online Kinderkerstviering op zondag 20 december
 
Op zondag 20 december om 18.30u vertelt onze verhalenverteller een mooi Kerstverhaal in een leuk ander jasje. Het verhaal komt via de computer of tablet gezellig bij jullie thuis. Het verhaal krijgt een sausje met interactieve momenten, zoals een puzzeltje of een opdracht. Het feest is om uiterlijk 19.30u afgelopen.
 
Wil je deze vrolijke en afwisselende Kinderkerstviering mee beleven? Stuur dan een mail en vermeld daarin de namen en leeftijden van de kinderen, jullie adres en het mailadres waarop je de link voor de Kinderkerstviering wilt ontvangen naar herdertjestochtuitgeest@hotmail.com. Als je dit uiterlijk 10 december doet, dan krijgen de kinderen een tasje met alles wat ze nodig hebben en een klein cadeautje thuisbezorgd (binnen Uitgeest en Akersloot). Stuur je een mail na 10 december? Dan weten we niet of het lukt om een tasje thuis te bezorgen, maar ontvang je de puzzeltjes in ieder geval per mail.
 
Meekijken zonder (klein)kinderen kan natuurlijk ook. Stuur een mail naar herdertjestochtuitgeest@hotmail.com en ontvang de link en puzzeltjes per mail. Vraag je je af of het inloggen wel gaat lukken? Stuur een berichtje en we proberen je te helpen.

 

terug