kerkdienst Uitgeest

datum en tijdstip 24-10-2021 om 10.00 uur

Castricummerweg 2

meer details

Lucht je hart

datum en tijdstip 27-10-2021 om 16.00 uur
meer details

 
Collecte oktober 2021

Stichting Woongroep Uitgeest meer

 
Kerkdienst beluisteren

 
 
Kerst vieren in de kerk? Kerst vieren in de kerk?

Zoals gebruikelijk is er ook dit jaar een kerstnachtdienst en een kerstmorgendienst. Net als voorgaande jaren, maar dan even anders en we weten nog niet precies hoe. Hoeveel mensen mogen er bij een dienst aanwezig zijn? We hopen natuurlijk op 50, maar we verwachten eigenlijk niet meer dan 30. Hoe gaan we dat doen? Alle mogelijkheden en onmogelijkheden zijn de revue gepasseerd. De uitkomst: we doen een grote kerstloterij. Inzet: een plaats in één van de twee diensten.

Hoe doet u mee?
U bedenkt welke dienst u bij wil wonen: de KERSTNACHTDIENST op 24 december of de KERSTMORGENDIENST op 25 december. Voor de dienst die u kiest kunt zich opgeven vanaf zondag 20 december om 11 uur ’s morgens tot en met dinsdagavond 22 december. Dan zal hier staan hoe u dat kunt doen. Let op: u kunt alleen mensen opgeven uit uw eigen huishouden, geen uitwonende familieleden, geen vrienden, buren enz. Die moeten dat zelf doen.
Op woensdag in de loop van de dag krijgt u bericht of u wel of niet bent ingeloot voor een dienst. U krijgt dus altijd bericht. Natuurlijk is het vervelend als u uitgeloot zou worden, maar gelukkig zijn de kerkdiensten rechtstreeks te beluisteren via kerkdienstgemist.nl
terug