Kerkdienst Uitgeest

datum en tijdstip 02-06-2024 om 10.00 uur

Castricummerweg 2

meer details

Roze viering

datum en tijdstip 02-06-2024 om 16.00 uur
meer details

 
Collecte juni

Stichting Jarige Job meer

 
Kerkdienst beluisteren

 
 

zaterdag 6 november 2021

Kadootjesmarkt

Datum: 
 zaterdag 6 november 2021
Tijdstip: 
 10:00  - 16:00
Locatie: 
 NH kerk Castricummerweg 4 Uitgeest
Prijs: 
 gratis toegang

Op 6 november a.s. hopen wij dan toch onze traditionele kadootjesmarkt te houden! Al hebben we een jaar vertraging door de "Omstandigheden", we zijn er weer! Het is de derde maal. Niet zoals we graag gewild hadden in de kerk in Akersloot, maar weer in Uitgeest! In de kerk van Uitgeest bieden wij van 10 - 16 uur onze handgemaakte kadootjes aan tegen redelijke prijzen.

Er is weer van alles: tassen, mutsen en sjaals, kindersokken, kaarten, schortjes, patchworkkleden, ballen en kikkers. Maar ook andere leuke en nuttige spulletjes, handig voor de feestdagen en verjaardagen. Altijd een kadootje in voorraad

Mochten er mensen zijn die iets lekkers voor ons willen bakken, dan houden wij ons aanbevolen! Heel graag zelfs! Er zal koffie en thee worden geschonken en iets te snoepen erbij is alleen maar feestelijk! Meldt u even als u iets voor ons bakt? Willy hoort het graag: 0251 311030.

Alles om de kas te spekken voor een nieuw WIT altaarkleed, ter aanvulling van het paarse en groene kleed.

Vindt u Uitgeest ver weg of moeilijk te bereiken? Misschien willen de buren-met-auto wel mee of uw kleindochter die net langskomt. Maak reclame voor ons en breng de hele familie mee, de kaartvrienden en de visclub. We hopen dat velen van u de weg naar onze markt zullen weten te vinden.

Brengt u ‘echt’ geld mee? U kunt niet pinnen. Tot 6 november!

Inlichtingen: 0251 311030.
De Handwerksters van de Kerk
Neeltje, Willy, Els en Janna

     

terug