Kerkdienst Uitgeest

datum en tijdstip 02-06-2024 om 10.00 uur

Castricummerweg 2

meer details

Roze viering

datum en tijdstip 02-06-2024 om 16.00 uur
meer details

 
Kerkdienst beluisteren

 
 
Ouderen Ouderen

Gemeenteleden ouder dan 75 jaar krijgen bezoek en een attentie bij verjaardagen, ziekte en met Pasen en Kerst. De ouderenbezoek(tst)ers zorgen hiervoor.
Een keer per jaar wordt er een middag voor ouderen georganiseerd met een speciaal programma. Hiervoor is altijd veel belangstelling.
In de maand december organiseert de diaconie met behulp van gemeenteleden samen met de RK parochie Uitgeest een kerstkoffietafel voor ouderen vanaf 73 jaar. Dit gebeurt al sinds 1973!

 

Contactpersoon ouderen:

Mw. K. Wiegman - Nederbragt Bachstraat 27 1921 EW Akersloot tel. 0251-319171
koosje.wiegman@hetnet.nl       
 

Inloopochtend

Al sinds vele jaren is er iedere tweede donderdag van de maand ‘Inloopochtend’ in het sfeervolle kerkje van Akersloot. Deze Inloopochtenden worden gehouden voor iedereen die er prijs op stelt om met enige regelmaat dorpsgenoten uit zowel Akersloot als Uitgeest te ontmoeten, ongeacht of men tot onze kerk behoort of niet. Er is, onder het genot van een kopje koffie en iets lekkers, alle ruimte voor gezellig bijpraten met oude of nieuwe bekenden.
Frieda Houting, Bert Tigges en een aantal vrijwilligers verzorgen deze ochtenden en proberen dan een thema aan te dragen. Hoogtepunt van het seizoen is de Kerst-inloopochtend.  
De sfeer is ontspannen – er wordt veel gelachen en soms dierbare herinneringen opgehaald – en er is altijd aandacht voor diegenen die er door ziekte of andere omstandigheden niet bij kunnen zijn.

Bent u nieuwsgierig geworden? Stapt u dan gerust eens binnen: er zijn ‘oude’ getrouwen, maar we mogen ook geregeld  weer nieuwe gezichten begroeten. Het is een leuke en ongedwongen manier om met elkaar in contact te komen… en te blijven!

Mocht u meer willen weten, of wilt u opgehaald worden met de auto, neemt u dan contact op met
Bert Tigges  De Sluiswachter 3  1911JJ Uitgeest   Telefoon: 025131439

 

terug