Vergadering kerkenraad

datum en tijdstip 20-01-2022 om 20.00 uur
meer details

BijbelBende

datum en tijdstip 26-01-2022 om 19:30 uur
meer details

 
Collecte januari

Het hospice in Beverwijk meer

 
Kerkdienst beluisteren

 
 
Collectes december Collectes december

De collectes voor december:

1 december is Wereld-Aidsdag. De collecte van 5 december is dan ook voor het Aidsfonds. Het Aidsfonds zet zich in voor iedereen die met Hiv en Aids te maken heeft, in Nederland en in de rest van de wereld. Het fonds werkt samen met locale gemeenschappen en investeert in wetenschappelijk onderzoek.

12 december collecteren we voor Stem in de Stad, opgericht door dominee Jurjen Beumer. De stichting zet zich in voor Haarlemmers die het moeilijk hebben en kijkt om naar kwetsbare mensen in nood. Stem in de Stad is uitgegroeid tot een bruisende ontmoetingsplek voor mensen die niet altijd gehoord of gezien worden.

19 december is de collecte voor Exodus: de grootste landelijke nazorgorganisatie die met professionele en vrijwillige mensen opvang en begeleiding biedt aan ex-gedetineerden, gedetineerden en hun familie. De vereniging heeft als doel de kansen van gedetineerden vergroten op een geslaagde terugkeer in de samenleving.

Rekeningnummer van de diaconie: NL88RABO 0363463194 tnv Diaconie Protestantse Gemeente Uitgeest-Akersloot ovv het gewenste doel.

 
terug